Dispositivos e acessórios
Tempé
Preparação 30min
Total 48h
600 g
Ingredientes
Tempé
-
sojabonen gedroogd, bij voorkeur biologisch300 g
-
water om te weken
-
water1100 g
-
azijn2 el
-
citroensap1 el
-
tempé starter1 afgestreken tl
Tempé bakken
-
water50 g
-
zout1 tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
olie om te bakken4 el
Dificuldade
médio
Nutrição por 600 g
Sódio
2394 mg
Proteína
32.1 g
Energia
3568.9 kJ /
853 kcal
Gordura
70.5 g
Fibra
14.6 g
Gordura saturada
3.7 g
Hidratos de carbono
30.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Low Carb recepten
13 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Nenhuma avaliação
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Nenhuma avaliação
Temaki Sushi
Nenhuma avaliação
Gestoomde pesto broodjes
Nenhuma avaliação
Scandinavische hamburger
4h 10min
Kalfszwezerik met lente-uien
Nenhuma avaliação
Crème anglaise
15min
Karamel parfait
Nenhuma avaliação
Sous-vide octopussalade
Nenhuma avaliação
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Nenhuma avaliação
Pistache Kunafa Brownie
Nenhuma avaliação
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Nenhuma avaliação