Dispositivos e acessórios
Gevulde kalkoenborst
Preparação 15min
Total 45min
6 porties
Ingredientes
-
kalkoenborst opengesneden in 1 dunne filet (ong. 900 g)1
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
gekookte ham in fijne sneetjes100 g
-
kookappel geschild en in schijfjes gesneden (ong. 200 g)1
-
kaas in dunne plakjes (broodbeleg kaas)140 g
-
rozijnen70 g
-
walnoten, gehalveerd50 g
-
gedroogde pruimen zonder pit70 g
-
spek (opcional) in sneetjes om dicht te maken150 g
Gekarameliseerde ui
-
ui in kwarten gesneden700 g
-
boter70 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
zout1 tl
-
vloeibare karamel30 g
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
46.77 g
Energia
2395 kJ /
576 kcal
Gordura
34.26 g
Hidratos de carbono
20.08 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gevarieerd koken elke dag
52 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Nenhuma avaliação
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Nenhuma avaliação
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Nenhuma avaliação
Appeltaart
Nenhuma avaliação
Crème karamel (flan)
5h 30min
Worstmummies
Nenhuma avaliação
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Asperge-langoustine terrine
10h
Pizzarolletjes met worst
1h 20min
Pekingeend
45min
Aardappelmuizen
Nenhuma avaliação
Granité van koffie
8h 10min