Dispositivos e acessórios
Potato cakes
Preparação 45min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
potatoes cut in pieces1000 g
-
onions cut in halves150 g
-
lemon juice1 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cornflour (starch)20 g
-
oat flakes20 g
-
egg1
-
frying oil
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
8 g
Energia
1818 kJ /
434 kcal
Gordura
23 g
Fibra
4.1 g
Hidratos de carbono
49 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
174 Receitas
Suíça
Suíça
The Basic Cookbook
133 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Ratatouille
40 min
Pizza dough
1 godz.
Fruit Ice Cream
5 min
Fruit nectar
10 min
Apple tart
1 godz.
Cheesecake (baked)
7 godz. 20 min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 min
Beef goulash with bread dumplings
1 godz. 30 min
Egg-free mayonnaise
10 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.
Apple cake
1 godz.
Meatballs with tomato sauce
45 min