Dispositivos e acessórios
Chicken with creamy vegetable sauce
Preparação 30min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
water400 g
-
carrots cut in pieces130 g
-
celeriac cut in pieces60 g
-
25 g celery leavesfresh parsley leaves only25 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l)1
-
chicken breast fillets cut in strips (5 cm x 2 cm)600 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
freshly ground pepper plus extra to taste¼ tsp
-
button mushrooms cut in slices150 g
-
flour30 g
-
cream100 g
-
Worcestershire sauce (opcional)1 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
butter cut in pieces30 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
39 g
Energia
1432 kJ /
342 kcal
Gordura
16 g
Fibra
2.7 g
Hidratos de carbono
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
174 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Pasta in tomato sauce with chorizo
25min
Chilli con carne
40min
Rice salad with eggs and tuna fish
1h
Spaghetti carbonara
40min
Lasagne bolognese
2h 30min
Meatballs with tomato sauce
45min
Beef goulash with bread dumplings
1h 30min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min
Potato cakes
45min
Cod with citrus butter
50min
Meatloaf
1h 20min
Vegetable soup
35min