Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 400 g white asparagus, peeled, woody part discarded, cut in pieces (4 cm)
- 100 g potatoes, cut in pieces
- 50 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove
- 700 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
-
50
g spreadable cheese
ou 50 g cream cheese -
50 - 100
g sour cream, 20% fat,
ou 50 - 100 g Greek yoghurt - 3 sprigs fresh parsley, leaves only, chopped
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 325 kJ / 77 kcal
- Proteína
- 3 g
- Hidratos de carbono
- 5 g
- Gordura
- 5 g
- Fibra
- 1.3 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Creamy mushroom soup
20 min
Pumpkin soup
35 min
Gazpacho
1h 15min
Creamy courgette soup
25 min
Mustard-dill sauce
2 godz. 15 min
Hollandaise sauce
15min
Asparagus Stem Soup
55min
Cream of Asparagus Soup
15min
Baked spinach and eggs
40 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min