Dispositivos e acessórios
Carrot Ginger Soup
Preparação 5min
Total 20min
6 portions
Ingredientes
-
curry powder1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
fresh ginger peeled and sliced1 in.
-
extra virgin olive oil1 oz
-
carrots cut into pieces (2 in.)20 oz
-
water28 oz
-
1 heaping tbsp vegetable stock pastehomemade vegetable stock base1 heaping tbsp
-
coconut oil1 oz
-
salt to season, to taste
-
pumpkin seeds to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
72.3 mg
Proteína
1 g
Energia
529.3 kJ /
126.5 kcal
Gordura
9.8 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
4.8 g
Hidratos de carbono
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Satisfying Soups
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Purple Cauliflower Soup
25 min
Pea Soup
30 min
Leek and Potato Soup
40 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min
Basic Vegetable Soup
50 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Tomato Basil Soup
40 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min