Dispositivos e acessórios
Carrot Ginger Soup
Preparação 5min
Total 20min
6 portions
Ingredientes
-
curry powder1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
fresh ginger peeled and sliced1 in.
-
extra virgin olive oil1 oz
-
carrots cut into pieces (2 in.)20 oz
-
water28 oz
-
1 heaping tbsp vegetable stock pastehomemade vegetable stock base1 heaping tbsp
-
coconut oil1 oz
-
salt to season, to taste
-
pumpkin seeds to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
72.3 mg
Proteína
1 g
Energia
529.3 kJ /
126.5 kcal
Gordura
9.8 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
4.8 g
Hidratos de carbono
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Satisfying Soups
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Tomato Basil Soup
40min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Asparagus Cream Soup
25min
Creamy Tomato Soup
30min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Pea Soup
30min
Leek and Potato Soup
40min
Basic Soup Purée
45min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
French Onion Soup
1h 10min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Butternut Squash and Apple Soup
30min