Dispositivos e acessórios
Chopped Asian Salad
Preparação 20min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled, sliced (½ in.), to taste½ - 1 oz
-
honey2 oz
-
brown rice vinegar2 oz
-
sesame oil1 ½ oz
-
vegetable oil1 oz
-
soy sauce1 oz
-
dried chili flakes (opcional)1 pinch
-
red cabbage cut into pieces9 oz
-
kale tough stems removed, cut into pieces (2 in.)4 oz
-
carrot (approx. 4.5 oz), cut into pieces (1 in.)1
-
red bell pepper (approx. 4.5 oz), quartered1
-
yellow bell pepper (approx. 4.5 oz), quartered1
-
spring onions cut into pieces (1 in.)3
-
fresh cilantro leaves plus extra to garnish½ oz
-
fresh edamame, shelled5 ½ oz
-
roasted peanuts, unsalted3 ½ oz
-
sesame seeds1 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
442.1 mg
Proteína
16.1 g
Energia
2133.7 kJ /
510 kcal
Gordura
36.6 g
Fibra
10.7 g
Gordura saturada
4.1 g
Hidratos de carbono
38.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Green Goddess Salad
10min
Southwest Quinoa
40min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Asian Chopped Salad
20min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Cantina Salsa
5min