Dispositivos e acessórios
Basic Soup Purée
Preparação 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
olive oil½ - 1 oz
-
mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (¾ in.)6 - 7 oz
-
mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed25 - 27 ½ oz
-
water26 ½ - 28 oz
-
1 vegetable stock cubevegetable stock paste1 tsp
-
salt to taste1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
724.1 mg
Proteína
4 g
Energia
448.4 kJ /
107.2 kcal
Gordura
4 g
Fibra
4.7 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
14.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cookidoo® Served 2022
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Cookidoo® Served 2024
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
In Homemade We Trust
36 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Simple Ideas
179 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
TM7™ Manifesto
200 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Your Cookidoo® 2025 - Souper Star
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Buttermilk Mashed Potatoes
35min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Vegetable Soup
35min
Steamed Asparagus
35min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Carrot Ginger Soup
20min
Pea Soup
30min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Leek and Potato Soup
40min
Basic Vegetable Soup
50min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min
Butternut Squash and Apple Soup
30min