Dispositivos e acessórios
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
Preparação 10min
Total 1h 15min
8 portions
Ingredientes
-
butternut squash seeds removed, skin on, cut into pieces (2 in.)26 - 30 oz
-
yellow onion quartered7 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil½ oz
-
unsalted butter divided5 oz
-
salt½ tsp
-
white pepper, to tasteground black pepper to taste
-
vegetable stock28 oz
-
maple syrup1 - 2 oz
-
dried sage leaves18
-
pine nuts3 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
387 mg
Proteína
3 g
Energia
1213 kJ /
290 kcal
Gordura
24 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
10 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Potato Curry Soup
35min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Berry Dream (TM6/7)
10min
Green Bean Gremolata
25min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Chopped Asian Salad
20min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45min
Ginger Cabbage Slaw
15min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Butternut Squash Ravioli Soup
35min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45min
Butternut Squash and Apple Soup
30min