Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup

Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup

4.6 150 avaliações
Preparação 10min
Total 1h 15min
8 portions

Ingredientes

  • butternut squash seeds removed, skin on, cut into pieces (2 in.)
    26 - 30 oz
  • yellow onion quartered
    7 oz
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • unsalted butter divided
    5 oz
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    white pepper, to taste
  • vegetable stock
    28 oz
  • maple syrup
    1 - 2 oz
  • dried sage leaves
    18
  • pine nuts
    3 oz

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 387 mg
Proteína 3 g
Energia 1213 kJ / 290 kcal
Gordura 24 g
Fibra 3 g
Gordura saturada 10 g
Hidratos de carbono 21 g

Também pode gostar...