Dispositivos e acessórios
Vegetable Stock Base
Preparação 25min
Total 40min
36 oz
Ingredientes
-
1 tsp dried parsley, (leaves and tender stems)fresh parsley (leaves and tender stems)1 oz
-
dried bay leaf1
-
2 tsp dried oreganofresh oregano2 tbsp
-
1 tsp dried thyme, (leaves only)fresh thyme (leaves only)1 tbsp
-
carrots in pieces (2 in.)8 oz
-
tomatoes halved5 oz
-
celery in pieces (2 in.)4 oz
-
onions quartered4 oz
-
cremini mushrooms4 oz
-
potatoes cubed (2 in.)3 oz
-
garlic cloves2
-
dehydrated onions3 tsp
-
dehydrated garlic1 tsp
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
nutritional yeast6 tbsp
-
liquid aminos, e.g. Bragg®4 tbsp
-
salt2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 oz
Proteína
1.4 g
Energia
126.8 kJ /
30.3 kcal
Gordura
0.9 g
Fibra
0.9 g
Hidratos de carbono
4.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Satisfying Soups
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Berry Dream
10 Min
Vegetable Stock Paste
45 Min
Quick Puff Pastry
1 Std. 20 Min
Vanilla Sugar
72 Std.
Braided Milk Bread
2 Std. 20 Min
Sweet Potato Spoon Bread
1 Std.
Mushroom Walnut Pâté
5 Min
Zucchini and Ginger Marmalade
40 Min
Apple Butter
1 Std. 30 Min
Basil Pesto
10 Min
Carrot Hummus
15 Min
Braided Milk Bread
2 Std. 20 Min