Versões compatíveis
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 oz unsalted pistachios, shelled
- 2 oz granola
- 1 oz fresh sage leaves, finely chopped
- 1 oz Parmesan cheese, in pieces
- 4 oz sushi rice
- 16 oz yams, peeled, cubed (½ in.), (approx. 1 lg. yam)
- 5 oz unsalted butter, divided
- 1 ½ tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
- 28 oz water
- ½ bunch kale, sliced into strips (½ in.), stalks removed
- 8 oz mascarpone
- freshly ground black pepper, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 4205 kJ / 1005 kcal
- Proteína
- 22 g
- Hidratos de carbono
- 86 g
- Gordura
- 75 g
- Fibra
- 23 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Creamy Mushroom Soup
25min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Virginia Sweet Potato Biscuits
35min
Vegetarian Lasagna
2 godz. 30 min
Indian Vegetable Curry
50min
Curried Lentils
5 Std. 15 Min
White Bean Soup
2h 45min
Eggplant Stacks
1h 35min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min