Dispositivos e acessórios
Flour from Cereal Grains or Pulses
Preparação 5min
Total 5min
9 oz
Ingredientes
-
9 oz pulses, (e.g. chickpeas, lentils, dried beans)cereal grains (e.g. wheat, rye, spelt, buckwheat)9 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 oz
Sódio
82.5 mg
Proteína
3.1 g
Energia
399.7 kJ /
95.5 kcal
Gordura
0.4 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
23.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Boiled Eggs
20min
Quick Puff Pastry
1h 20min
Slow Cooked Beets
40min
Banana Ice Cream (Nice Cream)
5min
Broccoli or Cauliflower Rice
5min
Basic Black Beans
2h 35min
Basic Long Grain Brown Rice
1h 35min
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20min
Coconut Macaroons
30min
Gluten-Free Bread
1h 50min
Fruit, Date and Nut Chop (TM5/6 Metric)
5min
Gluten Free Chocolate Orange Cookies
2h