Dispositivos e acessórios
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
Preparação 30min
Total 80h 10min
7 portions
Ingredientes
Edamame
-
frozen edamame shelled, thawed16 oz
Garlic Chives
-
2 bunches ramps, trimmedgarlic chives trimmed2 bunches
-
garlic cloves2
-
yellow mustard seeds½ tsp
-
black peppercorns¼ tsp
-
coriander seeds½ tsp
-
dried red chili flakes1 pinch
-
water16 oz
-
rice vinegar8 oz
-
sugar5 ½ oz
-
kosher salt4 tsp
-
fresh ginger peeled, sliced1 in.
Black Garlic Romesco Sauce
-
water16 oz
-
dried chipotle chilies (approx. 2 chilies)⅓ oz
-
black garlic cloves6 oz
-
sliced almonds toasted1 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt¼ tsp
Lamb
-
oil1 tbsp
-
14 lamb chopsracks of lamb Frenched (7 chops ea. rack)2
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
unsalted butter plus 1 tbsp1 - 2 oz
-
thyme3 - 4 sprigs
-
garlic clove1
-
water1 tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
31 g
Energia
1736 kJ /
415 kcal
Gordura
27 g
Fibra
5 g
Hidratos de carbono
17 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cook Like a Chef
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Crown Roast of Lamb
1h 40min
Steamed Whole Fish
45min
Pulled Pork Burgers
4h 50min
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
45min
Shrimp and Crab Stack
25min
Digestive Bliss (Metric)
5min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Shrimp Sauté
25min
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna)
1h 20min
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
40min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50min
Shrimp in Garlic Sauce
25min