Dispositivos e acessórios
Eggplant Sauté
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled, sliced½ oz
-
sesame oil1 oz
-
oyster sauce2 oz
-
fish sauce1 tsp
-
sugar1 tbsp
-
chili broad bean paste1 tsp
-
cornstarch divided3 tsp
-
vegetable oil2 oz
-
Thai eggplants cubed (1 in.)20 oz
-
fresh basil leaves chopped10
-
2 green onions, curled (see Tip)green onions cut on the bias2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
510 mg
Proteína
2 g
Energia
1084 kJ /
259 kcal
Gordura
22 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
17 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Saucy Sautés
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Stir-Fried Vegetables
15min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2h 10min
Longevity Noodles
40min
Sautéing 14 oz Eggplant
35min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Egg Drop Soup
45min
Green Beans with Peanuts
15min
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10min
Mushroom Stir-Fry
55min
Broccoli Sauté
20min