Dispositivos e acessórios
Eggplant Sauté
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled, sliced½ oz
-
sesame oil1 oz
-
oyster sauce2 oz
-
fish sauce1 tsp
-
sugar1 tbsp
-
chili broad bean paste1 tsp
-
cornstarch divided3 tsp
-
vegetable oil2 oz
-
Thai eggplants cubed (1 in.)20 oz
-
fresh basil leaves chopped10
-
2 green onions, curled (see Tip)green onions cut on the bias2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
510 mg
Proteína
2 g
Energia
1084 kJ /
259 kcal
Gordura
22 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
17 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Saucy Sautés
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Stir-Fried Vegetables
15min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Tofu Stew
30min
Sautéing 14 oz Eggplant
35min
Mapo tofu
15min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1h 10min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Mushroom Stir-Fry
55min
Sautéed Cauliflower
25min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min