Dispositivos e acessórios
Japoński biszkopt miodowy (Kasutera)
Preparação 15min
Total 1h 50min
16 kawałków
Ingredientes
-
masło ilość do natłuszczenia formy
-
7 jajek
-
250 g cukru
-
60 g mleka
-
80 g miodu
-
200 g mąki pszennej
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 kawałek
Proteína
4 g
Energia
695 kJ /
166 kcal
Gordura
4 g
Fibra
0.5 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
KUCHNIA JAPOŃSKA
9 Receitas
Polónia
Polónia
Também pode gostar...
Ciasto makowe
1h
Focaccia z ziemniakami, boczkiem i rozmarynem
2h 50min
Tarta budyniowa
1h 15min
Kakaowe bułeczki gotowane na parze (Mantou)
3h
Ciasto czekoladowo-waniliowe z galaretką porzeczkową
3h 20min
Kokosowe pittu (danie z mąki ryżowej i kokosa)
3h
Czekoladowy sernik japoński
3h 30min
Słodka focaccia z jabłkami
1h 45min
Ciasto zebra
1h 35min
Ciasto herbaciane
1h 15min
Szafranowe bułeczki lussekatter
2h 10min
Angielskie scones
50min