![Melon salad with herb and garlic bread Melon salad with herb and garlic bread](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/959C06B8-5D8F-486A-8B27-8307D227159E/Derivates/99cbb1fd-434a-4d41-9e06-67d6aaa941ae.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Melon salad
- 1 continental cucumber, peeled, deseeded and cut into small cubes (5 mm)
- salt, for sprinkling and seasoning
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 sprigs fresh mint, leaves only
- 4 sprigs fresh chives, cut into pieces
- 30 g sherry vinegar
- 20 g lemon juice
- 1 tsp honey
- 80 g grapeseed oil
- 2 tomatoes (ripe, but firm), peeled, deseeded and cut into small cubes (5 mm)
- 1 melon (approx. 2000 g), flesh only, cut into cubes (2 cm - see Tips)
Herb and garlic bread
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 100 g salted butter, softened
- 1 baguette (approx. 40 cm in length)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1683.7 kJ / 400.9 kcal
- Proteína
- 7.8 g
- Hidratos de carbono
- 41.5 g
- Gordura
- 21.8 g
- Gordura saturada
- 8 g
- Fibra
- 5 g
- Sódio
- 995.6 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Lime and chilli corn
40min
Pil pil sauce
5 Min
Cherry delight
15min
Fragrant whole barbecued fish
2h 50min
DIY fruit dippers
35 Min
Tandoori chicken
45 min
Sunday lamb roast
1 Std. 55 Min
Sausage sizzle with beer braised onions
1u. 15min
Berry and cream filo stacks
30min
Spanish flan
7 Std. 55 Min
Crème caramels
7h 45min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15 min