Dispositivos e acessórios
White balsamic reduction
Preparação 5min
Total 40min
195 g
Ingredientes
-
lemon zest only, no white pith1
-
white balsamic vinegar500 g
-
dry sherry50 g
-
raw sugar80 g
-
dried bay leaves2
-
whole white peppercorns (see Tips)8
-
fresh thyme leaves only6 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed and cut into quarters1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 195 g
Sódio
146.3 mg
Proteína
4 g
Energia
3587.5 kJ /
857.4 kcal
Gordura
0.4 g
Fibra
4.4 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
179.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cooking for Me and You
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Brandy cream
15min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Summer fruits in mulled cider syrup
45min
British spice rub
5min
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Rhubarb and vanilla rhumba
25min
Mandarin crème brûlée
4h 15min
Harvest nut roast with gravy
1h 30min
Green fig and lime marmalade
1h 10min
Citrus marmalade
2h 20min
Mixed berry jam
50min