![Pasta with fennel and tomato sauce Pasta with fennel and tomato sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2F9A8B3F-22E9-424D-A23A-05AD9C36A614/Derivates/98101f2c-dc01-4d27-9ade-baea70b5db34.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g vegetable oil
- 400 g fennel bulb, trimmed and cut in slices (2-3 cm)
- 1 tsp fennel seeds
- 60 g brown onion, cut into halves, then cut into thin slices (5 mm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 20 g tomato paste
- 1100 g water
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- ½ tsp balsamic glaze
- 30 g pine nuts
- 300 g dried penne pasta
- 125 g bocconcini, drained and cut into halves
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2078.6 kJ / 494.9 kcal
- Proteína
- 18.5 g
- Hidratos de carbono
- 60.5 g
- Gordura
- 18.1 g
- Gordura saturada
- 5.2 g
- Fibra
- 6.5 g
- Sódio
- 9.2 mg
Receitas alternativas
Vegetable lasagne
1h 35min
Sous vide scrambled eggs
35 min
Ancho chilli and black bean stew
40 min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 Min
Lentil bolognese
30 min
Steamed Chinese greens
30 min
Pasta alla puttanesca
35 min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5h 40min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1h 45min
Kimchi non-fried rice
1 godz.
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8h 15min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5h 40min