Dispositivos e acessórios
Lime and chilli corn
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
limes 2 zest only, no white pith, plus 1 extra, cut into wedges, to serve3
-
fresh coriander leaves and stems, cut into pieces6 sprigs
-
fresh red chilli cut into halves and deseeded if preferred1
-
unsalted butter60 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sweet corn cobs with husks on4
-
water500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
630.4 mg
Proteína
5.7 g
Energia
954.5 kJ /
227.3 kcal
Gordura
13.3 g
Fibra
8.9 g
Gordura saturada
4.9 g
Hidratos de carbono
16.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Mexico
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Curry lamb soup (TM5)
5h 10min
Guacamole
10min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25min
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
45min
Teriyaki salmon bao
1h 50min
Summer daze
10min
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15min
Mini monsters
1h 25min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40min
Sushi salad
1h
Garlic prawns
25min
Mojito-style cocktail
10min