Dispositivos e acessórios
Gnocchi Carbonara with Peas
Preparação 10min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
bacon lardons120 g
-
olive oil10 g
-
frozen peas defrosted150 g
-
fresh gnocchi (see tip)500 g
-
boiling water250 g
-
double cream100 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
610 mg
Proteína
18 g
Energia
1947 kJ /
466 kcal
Gordura
26 g
Gordura saturada
14 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in Minutes
30 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
25min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Ham and Leek Pasta Sauce
30min
Cheeseboard Spaghetti
45min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1h 30min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min
Ham Hock Potato Bake
35min
Mac 'n' Cheese
1h 20min