Dispositivos e acessórios
Lamb Korma
Preparação 15min
Total 4h
6 portions
Ingredientes
-
onions quartered160 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic cloves3
-
ground coriander2 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
lamb shoulder meat, boneless cubed (3-4 cm)1000 g
-
olive oilghee30 g
-
tomato purée60 g
-
garam masala1 tsp
-
plain yoghurt plus extra for serving150 g
-
cooked rice for serving
-
fresh coriander leaves for serving
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
36 g
Energia
3304 kJ /
787 kcal
Gordura
45 g
Hidratos de carbono
58 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Family Table
65 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Beef Korma
2h 25min
Kofta Curry
1h 10min
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35min
Butter Chicken
50min
Lamb Keema with Peas
1h
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6h 30min
Prawn Bhuna
30min
Chicken Saag
50min
Beef Madras
1h 30min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Cape Malay Chicken Curry
1h