Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 60 g onions, halved
- 20 g olive oil
- 120 g ketchup
- 15 g Worcestershire sauce
- 15 g cider vinegar
- 15 g mustard
- ¼ - 1 tsp chilli sauce, to taste
- ¼ tsp salt
- 400 g chicken breast fillets, skinless, cut in pieces (3 cm)
- 400 g water
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
1 - 1 ½
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, to taste
ou 1 - 1 ½ vegetable stock cubes (for 0.5 l each), to taste - 200 g dried penne pasta or similar short dried pasta
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1916 kJ / 458 kcal
- Proteína
- 37 g
- Hidratos de carbono
- 48 g
- Gordura
- 12 g
- Fibra
- 4.3 g
Nas coleções
Receitas alternativas
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ-sauce
40 min
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Honeyed Chicken
25 min
Saffron Chicken Penne
30 min
Sweet and Sour Chicken with Rice
40 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Chicken Korma
40 min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15 min
Chicken Pizzaiola
50 min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1h 10 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min