Dispositivos e acessórios
Spinach and Olive Focaccia
Preparação 15min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to serve4 oz
-
pitted Sicilian green olives halved, plus 2 oz olive juice3 - 4 oz
-
water13 ½ oz
-
fresh baby spinach de-stemmed5 oz
-
bread flour22 oz
-
active dry yeast5 tsp
-
salt1 tsp
-
sugar1 pinch
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
sea salt flakes1 heaping tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1101.4 mg
Proteína
14.5 g
Energia
2438.6 kJ /
582.9 kcal
Gordura
23.2 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
3.8 g
Hidratos de carbono
78.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Painted Green
14 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
45min
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50min
Asian-Style Sautéed Rice
35min
Vegetarian Lasagna
2h 30min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Pesto Pizza Dough
4h
Baked Mushroom Empanadas
1h 50min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Black Bean Walnut Patties
35min
Broccoli Mozzarella Bites
45min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1h 10min