
Dispositivos e acessórios
Spinach and Olive Focaccia
Preparação 15min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to serve4 oz
-
pitted Sicilian green olives halved, plus 2 oz olive juice3 - 4 oz
-
water13 ½ oz
-
fresh baby spinach de-stemmed5 oz
-
bread flour22 oz
-
active dry yeast5 tsp
-
salt1 tsp
-
sugar1 pinch
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
sea salt flakes1 heaping tsp
Nutrição por 1 portion
Energia
582.9 kcal /
2438.6 kJ
Proteína
14.5 g
Gordura
23.2 g
Hidratos de carbono
78.9 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
3.8 g
Sódio
1101.4 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Painted Green
14 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos