
Dispositivos e acessórios
Slow Cooked Cabbage and Spareribs
Preparação 15min
Total 12h 20min
4 portions
Ingredientes
-
dried chickpeas4 oz
-
water7 oz
-
pork spareribs (2½ in.)24 oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
yellow onions in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil½ oz
-
kielbasa sausage sliced in rounds (½ in.)8 oz
-
beef broth22 oz
-
tomato sauce8 oz
-
rosemary2 sprigs
-
ground cumin1 ½ tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
dried bay leaves2
-
savoy cabbage shaved5 oz
-
gemelli pasta, dry8 oz
-
fresh mint leaves to garnish
Nutrição por 1 portion
Energia
848 kcal /
3548 kJ
Proteína
56 g
Gordura
38 g
Hidratos de carbono
70 g
Fibra
9 g
Gordura saturada
12 g
Sódio
2202 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Slow Cooking
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos