Dispositivos e acessórios
Slow Cooked Cabbage and Spareribs
Preparação 15min
Total 12h 20min
4 portions
Ingredientes
-
dried chickpeas4 oz
-
water7 oz
-
pork spareribs (2½ in.)24 oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
yellow onions in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil½ oz
-
kielbasa sausage sliced in rounds (½ in.)8 oz
-
beef broth22 oz
-
tomato sauce8 oz
-
rosemary2 sprigs
-
ground cumin1 ½ tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
dried bay leaves2
-
savoy cabbage shaved5 oz
-
gemelli pasta, dry8 oz
-
fresh mint leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2202 mg
Proteína
56 g
Energia
3548 kJ /
848 kcal
Gordura
38 g
Fibra
9 g
Gordura saturada
12 g
Hidratos de carbono
70 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slow Cooking
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chicken Marsala
40min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min
Chinese Noodles with Turkey in Plum Sauce
2h 5min
Pasta Primavera
50min
Mushroom Stroganoff
30min
Jalapeño Chicken Lettuce Wraps with Guacamole
30min
Chicken Stew with Cannellini Beans
35min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Egg Puffs
25min
Cajun Gumbo
1h 30min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min