Dispositivos e acessórios
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
Preparação 10min
Total 30min
1 portie
Ingredientes
-
aardappelen in stukken60 g
-
rode bieten in stukken100 g
-
rundvlees30 g
-
water400 g
-
vruchtenpuree bv. appelmoes40 g
-
koolzaadolie (10 g)2 ½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
9 g
Energia
998 kJ /
238 kcal
Gordura
13 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
De Eerste Hap: Gezonde Start voor je Baby
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Nenhuma avaliação
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Nenhuma avaliação
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Nenhuma avaliação
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Pad Thai
45min
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Nenhuma avaliação
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Nenhuma avaliação
Pasta met crème van pistache
30min
Zalm met rijst en champignons
30min
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3h 45min
Pikante Kip met Kokosrijst
Nenhuma avaliação
Keftedes (gehaktballen)
2h 30min