
Dispositivos e acessórios
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
Preparação 25min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
vegetable oil20 g
-
fennel bulb cut in slices (2-3 cm), fennel fronds reserved400 g
-
fennel seeds1 tsp
-
onion (approx. 60 g), cut in halves, sliced (5 mm)1
-
sugar20 g
-
chopped tomatoes, canned400 g
-
tomato purée20 g
-
water plus extra for cooking pasta100 g
-
salt plus extra for cooking pasta1 tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
vegetable stock paste½ tsp
-
balsamic glaze2 dashes
-
dried pasta (e.g. penne)350 g
-
water
-
salt
-
raw pine nuts30 g
-
small mozzarella balls drained, cut in halves125 g
Nutrição por 1 portion
Energia
551 kcal /
2324 kJ
Proteína
20 g
Gordura
17 g
Hidratos de carbono
76 g
Fibra
6.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional