Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Meatballs
- 200 g carrots, chopped
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 sprigs parsley, fresh (only the leaves)
- 50 g breadcrumbs
- 2 eggs
- 50 g milk
- 1 tsp salt
- 1 pinch nutmeg, ground
- 1 pinch cinnamon, ground
- 1 pinch black pepper, ground
- 500 g mixed minced meat, (250 g of beef and 250 g of pork)
- 50 g pine nuts (opcional)
- 20 g olive oil (to grease the tray)
- flour (for batter)
Spanish sauce
- 250 g onion, cut in quarters
- 2 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 tbsp tomato purée (opcional)
- 100 g white wine
- 300 g water
- 1 pinch salt
- 1 pinch nutmeg, ground
- 1 pinch pepper, ground
- 1 tbsp beef extract
- 1 pinch cloves, ground
- 1 tbsp parsley, fresh, chopped
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2007 kJ / 480 kcal
- Proteína
- 16.27 g
- Hidratos de carbono
- 11.31 g
- Gordura
- 40.82 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1h
Fattoush with grilled haloumi
5h
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 Std. 5 Min
Confetti Rice
45 Min
Potato, bacon and cheese tortilla
50min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben) Metric
1h
Spicy Pork with Tomatoes
35min
Pork tenderloin parcels
1h
Napoli Potato Cake
1 Std. 30 Min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1h 10min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 Std. 55 Min
Cheeseburger Quiche
50min