Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Meatballs
- 200 g carrots, chopped
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 sprigs parsley, fresh (only the leaves)
- 50 g breadcrumbs
- 2 eggs
- 50 g milk
- 1 tsp salt
- 1 pinch nutmeg, ground
- 1 pinch cinnamon, ground
- 1 pinch black pepper, ground
- 500 g mixed minced meat, (250 g of beef and 250 g of pork)
- 50 g pine nuts (opcional)
- 20 g olive oil (to grease the tray)
- flour (for batter)
Spanish sauce
- 250 g onion, cut in quarters
- 2 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 tbsp tomato purée (opcional)
- 100 g white wine
- 300 g water
- 1 pinch salt
- 1 pinch nutmeg, ground
- 1 pinch pepper, ground
- 1 tbsp beef extract
- 1 pinch cloves, ground
- 1 tbsp parsley, fresh, chopped
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2007 kJ / 480 kcal
- Proteína
- 16.27 g
- Hidratos de carbono
- 11.31 g
- Gordura
- 40.82 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Chicken Cacciatore
50min
Corn and Bacon Chowder
1h 15min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 Std. 10 Min
Beef with Mushrooms
30 min
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 min
Lemon Chicken with Spring Onions
35min
Chicken fusilli with mushrooms
40 Min
Chicken Tetrazzini
40 Min
Creamy mustard chicken stew
40 Min