Dispositivos e acessórios
Sautéing Onions and Garlic
Preparação 10min
Total 20min
1 portion
Ingredientes
-
garlic cloves halved2 - 3
-
1 oz extra virgin olive oil, (see Variation)oil (see Variation)1 oz
-
7 oz red onions, cut in wedgesyellow onions cut in wedges7 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
20 mg
Proteína
3 g
Energia
1031 kJ /
246 kcal
Gordura
20 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Grated Parmesan Cheese
5min
Chopped Onions
5min
Grated Cheese (Medium-Hard)
5min
Grated Carrots
5min
Sautéed Red Peppers with Onions
25min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Sautéed Onions (170-200 g)
20min
Light Browning Onions and Garlic
20min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Sautéing 10.5 oz Onions
Nenhuma avaliação
Sautéing 7 oz Onions
20min