
Dispositivos e acessórios
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
water divided1010 g
-
lemon juice plus 1 tbsp to drizzle30 g
-
butter, unsalted in pieces225 g
-
egg yolks from large eggs4
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 tsp
-
black pepper, ground plus extra to season, to taste1 pinch
-
cilantro, fresh30 g
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
rice, white, type jasmine285 g
-
onion powder1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
asparagus trimmed340 g
-
salmon fillet, fresh, skinless wild caught sockeye salmon (3 cm thick)450 g
Nutrição por 1 portion
Energia
903 kcal /
3778 kJ
Proteína
33 g
Gordura
58 g
Hidratos de carbono
62 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
32 g
Sódio
672 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Cookidoo® Served 2022
10 Receitas
Canadá
Canadá

Dynamic Duo - Second Bowl Advantage
15 Receitas
Canadá
Canadá