![Biscuit Chicken Pot Pie Biscuit Chicken Pot Pie](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FA7A800E-C066-413B-B466-5F2EACDA1C84/Derivates/b850df44-1772-4b04-a493-0e2781cf568d.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Biscuits
- 13 ½ oz all-purpose flour
- 1 oz sugar
- 1 tbsp baking powder
- ¾ tsp salt
- ¾ tsp baking soda
- 6 oz unsalted butter, frozen, diced (¼ in.)
- 4 oz buttermilk, cold, plus extra to brush
Chicken Pot Pie Filling
- 8 oz leeks, sliced (½ in.)
- 6 oz carrots, sliced (¼ in.)
- 6 oz celery, sliced (½ in.)
- 2 oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 oz all-purpose flour
- 3 - 4 sprigs fresh tarragon, leaves only, to taste
- 32 oz chicken thighs, boneless and skinless, cubed (1 in.)
- 2 oz heavy whipping cream
- 6 oz frozen peas, thawed
- 1 ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3054.8 kJ / 730.1 kcal
- Proteína
- 28.4 g
- Hidratos de carbono
- 65.2 g
- Gordura
- 40.8 g
- Gordura saturada
- 21.6 g
- Fibra
- 4.7 g
- Sódio
- 1375.1 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Snickerdoodles
25min
Ham and Cheese Biscuits
35min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Meatloaf
1h 20min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Mac and Cheese Muffins
1 godz. 5 min
Beef Pot Pies
1 godz. 55 min
Salisbury Steak TV Dinner
1h
Asian Sloppy Joes
1 godz. 50 min
Macaroni and Cheese
35min
Chicken Fajita Soup
50min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min