
Dispositivos e acessórios
Chicken velouté meal (TM6)
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
brown onions cut into wedges (approx. 4 cm)200 g
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
leek white part only, cut into pieces220 g
-
nadine potatoes cut into pieces370 g
-
chicken tenderloins (approx. 400 g)8
-
fresh tarragon leaves only1 sprig
-
salt to season1 pinch
-
ground black pepper to season1 pinch
-
zucchini peeled into tagliatelle (see Tips)180 g
-
carrots peeled into tagliatelle (see Tips)340 g
-
crème fraîche1 ½ tbsp
-
Dijon mustard2 tsp
Nutrição por 1 portion
Energia
545.7 kcal /
2283.2 kJ
Proteína
21.6 g
Gordura
26.9 g
Hidratos de carbono
56.1 g
Fibra
8.1 g
Gordura saturada
5.3 g
Sódio
668.5 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Complete layered meals
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia