Dispositivos e acessórios
Brown sugar kumara cake
Preparação 20min
Total 1h 25min
12 portions
Ingredientes
-
butter plus extra for greasing150 g
-
kumara (sweet potato) , peeled and cut into pieces (3-4 cm)250 g
-
water30 g
-
white chocolate broken into pieces (3-4 cm)200 g
-
dark brown sugar300 g
-
self-raising flour250 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
baking powder½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
307.4 mg
Proteína
5.3 g
Energia
1593.1 kJ /
379.3 kcal
Gordura
17 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
8.2 g
Hidratos de carbono
52.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday cooking for Thermomix families
114 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
ANZAC biscuits
40min
Caramel macadamia slice
45min
Sultana, apple and custard scrolls
4h 30min
Lemon delicious
1h 5min
Basic muffin mix
30min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1h 5min
Date and nut loaf
1h 20min
Chocolate "feed a crowd" cake
1h
ANZAC slice
1h 40min
Buttermilk scones
35min
Caribbean carrot cake
2h 10min
Sticky date pudding
1h 30min