Dispositivos e acessórios
Salt-free chicken stock paste
Preparação 20min
Total 45min
680 g
Ingredientes
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces, partially frozen300 g
-
mixed white roots vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces300 g
-
mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
water120 g
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
-
coriander seeds5
Dificuldade
fácil
Nutrição por 680 g
Sódio
746.3 mg
Proteína
55.8 g
Energia
2852.2 kJ /
681.7 kcal
Gordura
28.7 g
Fibra
23.4 g
Gordura saturada
7.6 g
Hidratos de carbono
58.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Stocks and broths
18 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Stir Fried Romaine Lettuce with Prawns
Nenhuma avaliação
"Moussaka" bowl
45min
Beef, ale and dumpling stew
2h 55min
Chinese-style beef stew
3h 30min
Thick and Creamy Custard
15min
Salted Caramel Ice Cream
14h
Browned pork mince
20min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Spaghetti alla carbonara
30min
Spiked and spicy veggie juice
10min
Stir-fry Baby Bak Choy
10min
Braised Beef Stew with Radish
2h 25min