Dispositivos e acessórios
Sticky meatball subs
Preparação 25min
Total 1h
24 portions
Ingredientes
-
day old bread (approx. 2 slices), torn into pieces60 g
-
dried mixed herbs1 tsp
-
egg1
-
salt1 tsp
-
water320 g
-
beef mince500 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
unsalted butter30 g
-
brown sugar1 tbsp
-
tomato sauce (see Tips)100 g
-
white vinegar20 g
-
English mustard1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
mini dinner rolls24
-
cheese slices (approx. 6 x 3 cm)24
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
407.8 mg
Proteína
13.8 g
Energia
738.1 kJ /
175.7 kcal
Gordura
11.6 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
6.1 g
Hidratos de carbono
3.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hip Hip... Hooray!
85 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Butternut and bacon macaroni cheese
1h 30min
Chooky rice
45min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Plaited pork pie
40min
Sticky sesame chicken
40min
Apricot chicken risotto
30min
Meatball subs
55min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Little lasagne cups
2h 50min
Cheese and bacon cob loaf
1h 20min