Dispositivos e acessórios
Sticky meatball subs
Preparação 25min
Total 1h
24 portions
Ingredientes
-
day old bread (approx. 2 slices), torn into pieces60 g
-
dried mixed herbs1 tsp
-
egg1
-
salt1 tsp
-
water320 g
-
beef mince500 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
unsalted butter30 g
-
brown sugar1 tbsp
-
tomato sauce (see Tips)100 g
-
white vinegar20 g
-
English mustard1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
mini dinner rolls24
-
cheese slices (approx. 6 x 3 cm)24
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
407.8 mg
Proteína
13.8 g
Energia
738.1 kJ /
175.7 kcal
Gordura
11.6 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
6.1 g
Hidratos de carbono
3.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hip Hip... Hooray!
85 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Cheese and bacon cob loaf
1h 20min
Apricot Chicken
35min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1h 15min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Chooky rice
45min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Plaited pork pie
40min
Meatball subs
55min
Apricot chicken risotto
30min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min
Classic meatloaf
1h 35min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min