
Dispositivos e acessórios
Sticky meatball subs
Preparação 25min
Total 1h
24 portions
Ingredientes
-
day old bread (approx. 2 slices), torn into pieces60 g
-
dried mixed herbs1 tsp
-
egg1
-
salt1 tsp
-
water320 g
-
beef mince500 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
unsalted butter30 g
-
brown sugar1 tbsp
-
tomato sauce (see Tips)100 g
-
white vinegar20 g
-
English mustard1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
mini dinner rolls24
-
cheese slices (approx. 6 x 3 cm)24
Nutrição por 1 portion
Energia
175.7 kcal /
738.1 kJ
Proteína
13.8 g
Gordura
11.6 g
Hidratos de carbono
3.6 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
6.1 g
Sódio
407.8 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Hip Hip... Hooray!
85 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia