Dispositivos e acessórios
Sausage with Curry Ketchup (Currywurst)
Preparação 5min
Total 20min
2 portions
Ingredientes
-
oil10 g
-
300 g Krakowska sausage, sliced (1 cm)sausage pre-cooked (see tip), sliced (1 cm)300 g
-
water50 g
-
tomato ketchup150 g
-
curry powder plus extra for sprinkling1 tsp
-
hot paprika¼ tsp
-
10 g sugarhoney10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
24 g
Energia
2416 kJ /
577 kcal
Gordura
44 g
Fibra
0.8 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cooking with High Temp.
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Tomato and Bacon Spaghetti (TM6 & TM5)
35min
Spiralized Tortilla
35min
Browned Chicken Cubes
15min
Sautéed Shallots (250 g)
20min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Mexican Shots
5min
Watermelon Ginger Spritzer
45min
Iced Tea Cocktail
1h 30min
Irish Potato Soup
35min
Curry Noodles with Pork
45min
Quick Gyros with Tzatziki
15min
Gnocchi Carbonara with Peas
20min