
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Braised Lamb Shanks
- 200 g red wine full-bodied
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 60 g balsamic vinegar
- 50 g tomato purée
- 100 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled
ou 1 tsp beef stock paste, homemade crumbled - 3 sprigs fresh rosemary
- 2 tsp dried oregano
- 4 lamb shanks (approx. 400 g each)
- 110 g onions quartered
- 3 - 4 garlic cloves to taste
- 150 g carrots cut in pieces
- 150 g celery stalks cut in pieces
- 40 g extra virgin olive oil plus extra for browning
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1013.1 kcal / 4238.9 kJ
- Proteína
- 77.2 g
- Gordura
- 64.5 g
- Hidratos de carbono
- 17.8 g
- Fibra
- 4 g
- Gordura saturada
- 27.2 g
- Sódio
- 1050.6 mg
Receitas alternativas
Shepherd's Pie
1h 40min
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Beef and Beer Pie
1h 40min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2h 20min
Prawn Cocktail
15min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8h 45min
Chicken and Leek Pie
1h 20min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3h 20min
Sticky Chilli Beef
55min