Dispositivos e acessórios
Kandovaná pomerančová kůra v čokoládě
Preparação 45min
Total 26h
700 gramů
Ingredientes
-
450 - 500 gramů pomerančů nejlépe chemicky neošetřeného
-
1 vanilkový lusk
-
1000 gramů vody
-
500 gramů krupicového cukru
-
1 špetka soli
-
200 gramů hořké čokolády (70 % kakaa) na kousky
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 gramů
Sódio
33.3 mg
Proteína
2.8 g
Energia
2013.5 kJ /
481.2 kcal
Gordura
12.2 g
Fibra
4.7 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
92.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Citrusy
10 Receitas
República Checa
República Checa
Também pode gostar...
Sous-vide jahody s pěnou z bílé čokolády
2h
Bílý jogurt
11h 10min
Bílý jogurt ve Varoma
12h
Bylinkový olej
2h 5min
Sorbet v pomeranči
8h 25min
Glazovaná karotka s medem
1h 20min
Cantuccini di Prato
1h
Marinované papriky
55min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2h 20min
Taveňák z tvarůžků
35min
Majonéza
5min
Čerstvý sýr
10min