Dispositivos e acessórios
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
Preparação 15min
Total 4h
4 portions
Ingredientes
-
beef short ribs, bone in64 oz
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste1 tsp
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
carrots peeled, cut into pieces2 oz
-
celery cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil½ oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
tomato paste1 tbsp
-
Chianti wine10 oz
-
cornstarch1 tbsp
-
water1 tbsp
-
beef stock10 oz
-
dark brown sugar1 tbsp
-
dried parsley1 tbsp
-
dried thyme¼ tsp
-
dried oregano½ tbsp
-
dried rosemary¼ tsp
-
unsalted butter½ oz
-
water50 oz
-
cherry tomatoes on the vine blistered (see Tip)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1387 mg
Proteína
84 g
Energia
3573 kJ /
854 kcal
Gordura
46 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
14 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Time
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2h 15min
Roasted Pork Loin (Betty)
1h 35min
Tunisian Beef Ribs
4h 55min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Coq au Vin
1h 40min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
French Onion Soup with Puff Pastry
55min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4h 35min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55h