Dispositivos e acessórios
Mushroom and Beef Burger
Preparação 15min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
fresh shiitake mushrooms halved8 oz
-
fresh portobello mushrooms halved2 oz
-
fresh king oyster mushrooms halved4 oz
-
fresh Swiss brown mushrooms halved2 oz
-
ground beef broken into pieces16 oz
-
large eggs2
-
dried bread crumbs2 oz
-
liquid aminos, e.g. Bragg®1 oz
-
Worcestershire sauce2 tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
white cheddar cheese6 slices
-
hamburger buns toasted6
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
18 g
Energia
1866 kJ /
446 kcal
Gordura
23 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
35 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
4th of July
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Spanish Rice
30min
Spaghetti Carbonara
40min
Asian-Style Sautéed Rice
35min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1h 20min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1h 30min
Classic Diner Burger
25min
Shrimp & Crab Linguine
25min
Basque Chicken
1h 10min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1h 10min