Dispositivos e acessórios
Mushroom and Beef Burger
Preparação 15min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
fresh shiitake mushrooms halved8 oz
-
fresh portobello mushrooms halved2 oz
-
fresh king oyster mushrooms halved4 oz
-
fresh Swiss brown mushrooms halved2 oz
-
ground beef broken into pieces16 oz
-
large eggs2
-
dried bread crumbs2 oz
-
liquid aminos, e.g. Bragg®1 oz
-
Worcestershire sauce2 tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
white cheddar cheese6 slices
-
hamburger buns toasted6
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
18 g
Energia
1866 kJ /
446 kcal
Gordura
23 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
35 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
4th of July
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chicken Noodle Soup
50min
Tarragon Chicken Pasta
45min
Spam Croquettes with Tomato Sauce
45min
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Hawaiian Chicken Burger
50min
Green Bean Casserole
1h 30min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Southwestern Shepherd's Pie
2h 5min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4h 35min