Para preparar esta receita precisa do Protetor da lâmina Bimby®.

Para preparar esta receita precisa do Protetor da lâmina Bimby®. Saiba mais

Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
TM6

Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce

3.0 (1 avaliação )

Ingredientes

  • 12 sea scallops, fresh (approx. 18 oz)
  • 2 ½ tbsp olive oil, lemon flavored, divided
  • 1 pinch salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
  • 1 oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
    ou 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
  • water, to fill a bowl
  • ice cubes
  • 2 ½ tbsp unsalted butter, divided
  • 2 oz white wine
  • 3 garlic cloves, cut in halves
  • 2 tbsp lemon juice
  • 2 pinches lemon zest, grated
  • 1 tsp honey
  • 3 sprigs fresh thyme, for garnish
  • 1 pinch sea salt flakes, for garnish

Nutrição
por 4 portion
Energia
2380 kJ / 569 kcal
Proteína
38 g
Hidratos de carbono
29 g
Gordura
31 g
Gordura saturada
19 g
Fibra
3 g
Sódio
1.2 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas