Dispositivos e acessórios
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
Preparação 15min
Total 1h 10min
4 portion
Ingredientes
-
sea scallops fresh (approx. 18 oz)12
-
olive oil, lemon flavored divided2 ½ tbsp
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder), (approx. ½ lemon) (see Tip)lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
-
water to fill a bowl
-
ice cubes
-
unsalted butter divided2 ½ tbsp
-
white wine2 oz
-
garlic cloves cut in halves3
-
lemon juice2 tbsp
-
lemon zest, grated2 pinches
-
honey1 tsp
-
fresh thyme for garnish3 sprigs
-
sea salt flakes for garnish1 pinch
Dificuldade
médio
Nutrição por 4 portion
Sódio
1.2 mg
Proteína
38 g
Energia
2380 kJ /
569 kcal
Gordura
31 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
19 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Saucy Sous-Vides
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Spaghetti Carbonara
40min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13h 20min
Teriyaki Chicken
1h
Chicken Adobo
1h 25min
Fried Garlic Pork
50min
New England Clam Chowder
45min
Egg Drop Soup
45min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Potstickers
45min
Korean Beef Sauté
1h 25min
Garlic Shrimp
35min
Cioppino
55min