![Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5e1bf07e-3e6d-40b1-b183-68a28aa0456b/Derivates/b50af948-a132-40f3-a6ec-cc9de08c830e.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Filling
- 3 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 6 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
-
¾
tsp salt
ou 1 ½ tsp homemade salt substitute and flavor enhancer - ¼ tsp ground black pepper
- 5 oz fresh spinach leaves
- 20 oz marinated artichoke hearts, drained
-
4 ½
oz cream cheese, in pieces
ou 3 ½ oz mascarpone cheese
Chicken
- 60 oz water
- 1 oz lemon juice
- 2 chicken breasts, skinless, boneless, organic (approx. 12 oz ea.)
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1 tbsp vegetable oil
- fresh parsley, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3456 kJ / 826 kcal
- Proteína
- 86 g
- Hidratos de carbono
- 50 g
- Gordura
- 34 g
- Gordura saturada
- 12 g
- Fibra
- 18 g
- Sódio
- 3024 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Sous-vide Honeyed Figs
1h
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Fish Carnitas
20p
Soy Poached Chicken
50 Min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 min
Sous-vide Steak
1h 30min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Ham and Spinach Egg Wrap
40p
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1h 45min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 Min
Coconut Sautéed Shrimp
35 Min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h