
Dispositivos e acessórios
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
Preparação 20min
Total 1h 50min
2 portions
Ingredientes
Filling
-
Parmesan cheese cut into pieces3 oz
-
yellow onions cut into pieces6 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh spinach leaves5 oz
-
marinated artichoke hearts drained20 oz
-
cream cheese in pieces4 ½ oz
Chicken
-
water60 oz
-
lemon juice1 oz
-
chicken breasts, skinless, boneless organic (approx. 12 oz ea.)2
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
vegetable oil1 tbsp
-
fresh parsley to garnish
Nutrição por 1 portion
Energia
826 kcal /
3456 kJ
Proteína
86 g
Gordura
34 g
Hidratos de carbono
50 g
Fibra
18 g
Gordura saturada
12 g
Sódio
3024 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Cha Cha Chicken
14 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos