Dispositivos e acessórios
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
Preparação 20min
Total 1h 50min
2 portions
Ingredientes
Filling
-
Parmesan cheese cut into pieces3 oz
-
yellow onions cut into pieces6 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
1 ½ tsp homemade salt substitute and flavor enhancersalt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh spinach leaves5 oz
-
marinated artichoke hearts drained20 oz
-
3 ½ oz mascarpone cheese, in piecescream cheese in pieces4 ½ oz
Chicken
-
water60 oz
-
lemon juice1 oz
-
chicken breasts, skinless, boneless organic (approx. 12 oz ea.)2
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
vegetable oil1 tbsp
-
fresh parsley to garnish
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
3024 mg
Proteína
86 g
Energia
3456 kJ /
826 kcal
Gordura
34 g
Fibra
18 g
Gordura saturada
12 g
Hidratos de carbono
50 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cha Cha Chicken
14 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Sous-vide Steak
1h 30min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15min
Crab Stuffed Lobster Tails
50min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Pork and Mushroom Wraps
30min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min