Dispositivos e acessórios
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
Preparação 15min
Total 8h 45min
4 portions
Ingredientes
-
olive oil20 g
-
red onions cut in wedges200 g
-
carrots sliced (5 mm)150 g
-
celery stalk sliced (5 mm)70 g
-
red wine80 g
-
pork cheeks (approx. 150 g each)4
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh rosemary leaves2 tsp
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1300 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
89 mg
Proteína
33 g
Energia
2505 kJ /
598 kcal
Gordura
48 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
19 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous-vide with Blade Cover
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sous-vide Ossobuco
12h 40min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4h 50min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Sous-vide Poached Eggs
30min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5h 30min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Hollandaise Sauce
15min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3h 40min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min