![Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/04043ffc-5fde-46e3-a5bd-97baa6bb41ef/Derivates/f5ee57c1-7d1b-4d74-a4cd-ec36fed18458.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g olive oil
- 200 g red onions, cut in wedges
- 150 g carrots, sliced (5 mm)
- 70 g celery stalk, sliced (5 mm)
- 80 g red wine
- 4 pork cheeks (approx. 150 g each)
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp fresh rosemary leaves
- 1300 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
ou 1 tsp ascorbic acid powder
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2505 kJ / 598 kcal
- Proteína
- 33 g
- Hidratos de carbono
- 5 g
- Gordura
- 48 g
- Gordura saturada
- 19 g
- Fibra
- 2.4 g
- Sódio
- 89 mg
Receitas alternativas
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 godz. 15 min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 Std. 20 Min
Béarnaise Sauce
20 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 Std. 10 Min
Browned Beef Cubes (Medium)
15 Min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 Std. 20 Min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15 min