
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g olive oil
- 200 g red onions cut in wedges
- 150 g carrots sliced (5 mm)
- 70 g celery stalk sliced (5 mm)
- 80 g red wine
- 4 pork cheeks (approx. 150 g each)
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp fresh rosemary leaves
- 1300 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
ou 1 tsp ascorbic acid powder
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 598 kcal / 2505 kJ
- Proteína
- 33 g
- Gordura
- 48 g
- Hidratos de carbono
- 5 g
- Fibra
- 2.4 g
- Gordura saturada
- 19 g
- Sódio
- 89 mg
Receitas alternativas
Chicken in Creamy Mushroom Sauce with Wild Rice
1h 30min
Sous-vide Poached Eggs
30min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Salmon Soufflé
1h
Meat Stock Paste
45min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1h
Pulled Pork Buns
6h 20min
Onion soup
1h 10min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2h 10min
Fougasse
2h
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min