Dispositivos e acessórios
Choux Bites with Tarragon Chicken Salad
Preparação 35min
Total 2h
18 pieces
Ingredientes
Choux Pastry
-
unsalted butter diced80 g
-
water150 g
-
fine sea salt2 pinches
-
plain flour120 g
-
medium eggs3
Filling
-
water1000 g
-
chicken breasts skinless, halved horizontally500 g
-
walnut halves75 g
-
mayonnaise250 g
-
celery (approx. 80 g), thinly sliced (5 mm)1 stalk
-
seedless red grapes halved200 g
-
fresh tarragon leaves finely chopped2 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
187.2 mg
Proteína
8.6 g
Energia
1059.8 kJ /
253.3 kcal
Gordura
20.9 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
5.1 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savoury
58 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1h 20min
Choux Pastry
2h
Tomato Focaccia
3h
Baguettes
3h 45min
Baby-friendly Smoked Salmon Spread
10min
Cheese crackers
2h 30min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5h
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25h 20min
Ciabattine
3h 30min
Avocado and Basil Dressing
10min
Vanilla Custard
15min