Dispositivos e acessórios
Omelet met gehakt
Preparação 40min
Total 1h 10min
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken (1 cm)70 g
De appel-bietenmoes
-
appel (bv. braeburn), geschild, klokhuis verwijderd, in stukken (3 cm)800 g
-
gekookte rode bieten geschild, in stukken (3 cm)200 g
-
water70 g
-
suiker3 el
-
citroensap2 el
Het omeletbeslag
-
boter50 g
-
melk400 g
-
eieren4
-
bloem200 g
-
zout½ tl
Het gehakt
-
wortel geschild, in stukken (3 cm)120 g
-
ui gehalveerd100 g
-
teentje knoflook1
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd10 g
-
boter20 g
-
gemengd gehakt600 g
-
steranijs1
-
zout¾ tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
bloem1 ½ el
-
witte wijn100 g
-
water150 g
-
vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)½
Afwerking
-
boter1 el
-
verse bieslook (ong. 20 g), fijn gesneden½ takje
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
52.4 g
Energia
4507 kJ /
1079 kcal
Gordura
56 g
Hidratos de carbono
85 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Betty Bossi
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Nenhuma avaliação
Cashew schenkroom
Nenhuma avaliação
Cashew brood wentelteefjes
Nenhuma avaliação
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Nenhuma avaliação
Gevulde kroketten
Nenhuma avaliação
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9h 20min
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Flan van asperges met zeetong
Nenhuma avaliação
Verse zomerse loempia’s
30min
Champignontaart
Nenhuma avaliação
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Nenhuma avaliação
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min