Dispositivos e acessórios
Stir-fried Vegetable Mixture
Preparação 15min
Total 30min
450 g
Ingredientes
-
25 g olive oiloil25 g
-
green and red peppers cut in strips (5 cm long, 5 mm thick)200 g
-
red onions halved then sliced (5 mm)100 g
-
carrots cut in sticks (5 cm long, 5 mm thick)150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 450 g
Sódio
115.5 mg
Proteína
4.5 g
Energia
1580.5 kJ /
377.8 kcal
Gordura
26 g
Fibra
9.9 g
Gordura saturada
3.6 g
Hidratos de carbono
35.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Sautéed Red Peppers with Onions
25min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min
Sautéed Courgettes (200 g)
20min
Stir-fried Carrot Sticks (200 g)
15min
Sautéed Aubergine (400 g)
35min
Sautéed Aubergine (200 g)
30min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15min
Browned Chicken Strips
15min
Sautéed eggplant (300 g)
25min
Sautéed mushrooms (400 g)
20min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30min