Dispositivos e acessórios
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
Preparação 15min
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)75 g
-
spring onions cut in pieces7
-
sunflower oil70 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water1000 g
-
chicken thighs, skin on, bone in corn fed (approx. 160 g each)4
-
white long grain rice300 g
-
fine green beans trimmed400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
764.1 mg
Proteína
39.8 g
Energia
3806.3 kJ /
909.7 kcal
Gordura
50.5 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
11.3 g
Hidratos de carbono
72.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
5 Ingredients
70 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Chicken and Mushroom Rice
55min
Shredded Lettuce
10min
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
2h
Steamed Pepper Chicken
1h 45min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35min
Garlic and Olive Conchiglie
25min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min
Buttermilk Chicken
1h 10min
Chicken Afritada
30min
Egg Fried Rice
35min