Dispositivos e acessórios
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
Preparação 15min
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)75 g
-
spring onions cut in pieces7
-
sunflower oil70 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water1000 g
-
chicken thighs, skin on, bone in corn fed (approx. 160 g each)4
-
white long grain rice300 g
-
fine green beans trimmed400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
764.1 mg
Proteína
39.8 g
Energia
3806.3 kJ /
909.7 kcal
Gordura
50.5 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
11.3 g
Hidratos de carbono
72.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
5 Ingredients
70 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Creamy Mushroom Truffle Soup
50min
Caprese Omelette
30min
Sous-vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5h 45min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2h
Menu: Broccoli and Gorgonzola Soup, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
1h 45min
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
2h 40min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1h
Mediterranean Herb Baked Fish
45min
Spanish Seafood Rice
1h 25min
Roast Chicken with Vegetables
1h 10min
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1h 20min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45min