Dispositivos e acessórios
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
Preparação 20min
Total 1h 40min
16 pieces
Ingredientes
Dough
-
water385 g
-
all-purpose flour625 g
-
dried instant yeast5 tsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
sugar1 pinch
-
salt1 tsp
Topping
-
extra virgin olive oil85 g
-
water85 g
-
sea salt flakes1 ½ tsp
-
fresh rosemary leaves only, to sprinkle2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
420 mg
Proteína
5 g
Energia
866 kJ /
207 kcal
Gordura
8 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Pull-Apart Dinner Rolls
2h 15min
Pie Crust
5min
Artisan Bread (Betty) Metric
4h 35min
Apple Wheat Starter
72h 20min
Rustic Spice Mix for Bread
5min
Pizza Dough
1h
Fresh pasta dough
1h
Chicago-Style Deep Dish Pizza
2h 50min
Focaccia with Sea Salt Flakes
1h 40min
Bavarian Pretzels
55min
Artisan Bread (Betty)
4h 35min
Pita Bread
2h