Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Cake
- 100 g vegetable oil, plus extra to grease
- 200 g all-purpose flour, plus extra to dust
- 170 g carrots (approx. 3 medium), peeled, cut into pieces, plus extra, thinly sliced, to garnish
- 200 g sugar
- 2 large eggs
- 1 tsp baking powder
- 1 tsp baking soda
- 1 tsp ground cinnamon
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground nutmeg
-
225
g canned crushed pineapple, in juice, undrained
ou 225 g canned pineapple pieces, in juice, undrained
Cream Cheese Frosting
- 85 g cream cheese, chilled, cut into 4 pieces
- 30 g unsalted butter, room temperature
-
2 - 3
tsp lemon juice
ou 2 - 3 tsp pineapple juice - 200 g icing sugar
- ¼ tsp ground nutmeg
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1405.8 kJ / 336 kcal
- Proteína
- 3.8 g
- Hidratos de carbono
- 50.3 g
- Gordura
- 13.9 g
- Gordura saturada
- 3.5 g
- Fibra
- 1.3 g
- Sódio
- 382.8 mg
Receitas alternativas
Traditional Canadian Pie Pastry
15min
Cheesecake (Baked)
7h 20min
Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze
1h 5min
Lemon Peel Pound Cake
1 Std. 50 Min
Peanut Butter Cookies
45 min
Blueberry cheesecake ice cream
14 Std. 35 Min
Cranberry and Clementine Cookie
25min
Bread Rolls with Condensed Milk
1 Std. 15 Min
Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing
40 min
Pineapple Upside Down Cake
1 Std. 15 Min
Speculoos
3h
Aloha Carrot Cake
1 Std. 20 Min