Dispositivos e acessórios
Classic Mashed Potatoes
Preparação 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
floury potatoes e.g. Russet, peeled and cubed (2 cm/¾ in.), (see Tip)1000 g
-
milk350 g
-
salt1 tsp
-
butter unsalted, cubed30 g
-
nutmeg, ground1 pinch
-
black pepper, freshly ground to taste
-
fresh parsley leaves chopped, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
641.6 mg
Proteína
8.1 g
Energia
1263.3 kJ /
302 kcal
Gordura
9.3 g
Fibra
5.5 g
Gordura saturada
5.7 g
Hidratos de carbono
48.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
O Canada
20 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Sautéing Chicken Strips
Pas d’évaluation
Sautéing Onions and Garlic
Pas d’évaluation
Steaks with Mushroom Risotto
40min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Mixed Herbs Rice
35min
Chilli Lime Steamed Corn
25min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
4h 20min
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1h
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
40min
Versatile smooth soup
45min
Temaki Sushi
1h