Dispositivos e acessórios
Classic Mashed Potatoes
Preparação 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
floury potatoes e.g. Russet, peeled and cubed (2 cm/¾ in.), (see Tip)1000 g
-
milk350 g
-
salt1 tsp
-
butter unsalted, cubed30 g
-
nutmeg, ground1 pinch
-
black pepper, freshly ground to taste
-
fresh parsley leaves chopped, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
641.6 mg
Proteína
8.1 g
Energia
1263.3 kJ /
302 kcal
Gordura
9.3 g
Fibra
5.5 g
Gordura saturada
5.7 g
Hidratos de carbono
48.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
O Canada
20 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Boiled Noodles
Nenhuma avaliação
Asparagus Sauté
15min
Chicago-Style Hot Dogs
35min
Mystery Soup
55min
Mixed Herbs Rice
35min
Cultured Butter
12h 15min
Boiled Egg Mode
20min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Roast Potatoes (Betty) Metric
1h 15min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45min
Creamy pea soup
40min