Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 5 plátků želatiny (2 gramy na 1 plátek)
- 50 gramů vody, plus extra pro namočení želatiny
-
300
gramů červeného ovoce, čerstvého (např. jahody, maliny)
ou 300 gramů lesní směsi, mražené - 200 gramů cukru, krupice
-
250
gramů tvarohu
ou 250 gramů sýru ricotta - 250 gramů smetany, min. 30 % tuku, chlazené
- mátové listy, na ozdobu
- Nutrição
- por 1 porce
- Energia
- 1432 kJ / 342 kcal
- Proteína
- 7 g
- Hidratos de carbono
- 38 g
- Gordura
- 18 g
- Fibra
- 1.7 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Lískoořechový meringue dort s banánovo-karamelovým krémem
3h 15 min
Zeleninová kapsa
45 Min
Mandlové pyré
Nenhuma avaliação
Jehněčí rolky s batátami a smetanovou omáčkou
50min
Tvarohový krém - Termix
1 Std. 10 Min
Redpiroska
Nenhuma avaliação
Krém Karamel
3hod.
Eton Mess
1小时
Stracciatello-mandlový dezert
5 dk
Dvoubarevný dezert z tvarohu a avokáda
10min
Brusinkové čatní
25min
Piňa Colada
5 dk